Planner Nodig

Schakel ons in

Planner intramuraal
ThuiszorgPlanners detacheert professionele planners bij thuiszorginstellingen. Stuk voor stuk gespecialiseerd in het optimaliseren van jouw planning en met het doel om verplegenden en verzorgenden een zo fijn mogelijk rooster te bezorgen. Tijd en rust voor het verzorgen van cliënten en een optimaal financieel resultaat voor de organisatie.

Binnen 24 uur een ervaren planner

Waarom Thuiszorgplanners

Detacheren

Via ThuiszorgPlanners schakel je gespecialiseerde planners in voor iedere plan-uitdaging.

Wij detacheren plankracht

ThuiszorgPlanners detacheert plankracht. Deze planners hebben passie voor het vak en zorgen ervoor dat de planning binnen jouw zorginstelling optimaal ingericht wordt. Ook kunnen we ondersteunen bij het optimaliseren van processen of onze kennis overdragen op jouw planners.

Waarom een tijdelijke kracht?

Onze planners leggen een stevig fundament voor de planning. Hierbij werken we toe naar een planproces dat werkt voor de organisatie, klant én de medewerker. Als onze planner vertrekt, blijft er een geoptimaliseerde situatie achter. We richten ons op structurele verbetering.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je ons inschakelt, zorgen we ervoor dat er zo snel mogelijk een geschikte planner op locatie verschijnt. Dit stemmen we volledig af op de opdracht en de behoeftes en kenmerken van het team.
Danny heeft die rol van planner voor verschillende teams vervuld en doet dat op een heel goede manier. Hij is steeds op zoek naar goede communicatie met managers, teams en de cliënten. Daarin behoudt hij het overzicht, beheerst hij het spel van geven en nemen en ziet hij steeds mogelijkheden om te verbeteren.
Thom van de Pol
manager Zorg in de Wijk Cordaan
Wat wij doen

Plannen met passie

Heb je tijdelijk extra plankracht nodig? Worstel je met de vakantieplanning? Of wil je graag wat extra hulp met het opzetten van een nieuw plansysteem? Wij hebben enthousiaste experts in huis om jouw planning ‘back on track’ te krijgen.

Flexibele planners met hart voor thuiszorg

Soms kan je met je handen in het haar zitten. Medewerkers gaan met vakantie, vallen uit, of de werkdruk ligt onverwacht hoog. Dan is het fijn om te weten dat je terug kan vallen op de tijdelijke plankracht van ThuiszorgPlanners. Ervaren roosteraars die doorlopend door ons opgeleid worden en weten hoe zij om moeten gaan met wetgeving, flexpool en diverse softwaresystemen. Altijd professioneel en passend bij jouw uitdaging.

Jouw planning en processen: optimaal en kostenefficiënt

Hoe ziet jouw planproces eruit? Wij merken dat er vaak nog kansen zijn om de planning, kosten en processen te optimaliseren.  Onze ervaren planners kennen de financieringsstromen in de thuiszorg van binnen en van buiten. We weten hoe die zorg optimaal in software wordt vastgelegd en gefactureerd. We helpen graag om dit ook voor jou duurzaam in te richten.

Kennisboost voor jouw plankrachten

Als je zelf mensen in dienst hebt die voor nu en later de roosters moeten verzorgen, dan wil je hen hiervoor goed opleiden. Wij hebben de kennis in huis en dragen dit graag over op jouw plankrachten. Denk aan het optimaal gebruiken van planningssoftware, inzetten van een flexpool en zzp’ers en het verbeteren van de bedrijfsvoering.

testimonials

Bekijk wie je voorging

Steeds meer thuiszorginstellingen weten ons te vinden voor extra plankracht. We krijgen enorm veel energie van de dankbare reacties.
Lornange Martina matcht goed met onze organisatie
Het is heel prettig samenwerken met Lornange. Ze is straight forward, eerlijk en duidelijk. Ze laat zich niet snel van haar stuk brengen en dat is een belangrijke eigenschap in deze tijd, waarin planningen voortdurend omgegooid worden. Ze werkt op dit moment voor meerdere woonzorgmanagers, en via deze managers voor verschillende zorgeenheden. Dat doet ze heel goed. Het is een hele goede match geweest met onze organisatie en daarom hebben we het contract verlengd. Op basis van deze ervaring, zullen we in de toekomst zeker weer ThuiszorgPlanners inschakelen als we een planner nodig hebben.
Nunzio Totaro
De Zellingen
zellingen
Colin gaat net die stap verder
Colin Oudenaarden is een zeer fijne collega. En dan druk ik me nog zacht uit. Hij heeft bewezen betrouwbaar te zijn, adequaat te reageren op onverwachte gebeurtenissen en is een empathische collega. Je hebt planners die zich alleen richten op de planning, maar Colin gaat een stap verder. Hij duikt diep het systeem in om verbanden en details te achterhalen en lekkages te signaleren. Echt een verrijking voor Hilverzorg.
Jos Engelbertink
Hilverzorg
Hilverzorg