Planner nodig

Snel een planner in huis

Wat als je planner ziek wordt, met zwangerschapsverlof gaat of ontslag neemt? Als er geen vervanging klaarstaat, komt de continuïteit van de zorg in gevaar. Hoewel je er natuurlijk alles aan doet om dit te voorkomen, kan het toch zo zijn dat je snel een planner nodig hebt. Iemand die zorgt dat alles blijft draaien. Een planner die je niet in hoeft te werken, maar die gelijk weet waar hij/zij moet beginnen.

Daar zorgt ThuiszorgPlanners voor. Wij detacheren professionele planners in de thuiszorg en intramuraal. Stuk voor stuk persoonlijk opgeleid, zodat inwerken praktisch overbodig is. Zo ben je snel uit de brand en ontstaat er lucht om te zoeken naar een permanente oplossing.

Voor thuiszorgplanners en intramuraal

Met hart voor de zorg

Plannen met passie

Met onze tijdelijke krachten is jouw planning weer netjes op orde. Direct beschikbaar, snel productief en met hart voor jouw zorgmedewerkers.

Flexibele planners met hart voor thuiszorg

Onze tijdelijke krachten helpt jouw thuiszorgorganisatie met een efficiënte en overzichtelijke planning. De planner gaat direct aan de slag, is snel productief en zorgt dat het team op een fijne manier wordt ingeroosterd. Je bent ervan verzekerd dat onze planners kennis hebben van plannen, efficiënte routes, relevante wetgeving, inzet van de flexpool en softwaresystemen zoals Nedap Ons.

Proactieve planners voor intramurale zorginstellingen

Onze tijdelijke planner kent de uitdagingen van de intramurale zorg en pakt de planning hiervan snel op. Met oog voor de cliënt én je zorgmedewerkers. Inwerken is niet nodig, want de planner weet hoe hij effectief roostert in softwaresystemen zoals Nedap Ons. En dat is fijn, want zo is de druk van de ketel en kun jij verder met het zoeken van permanente vervanging.

Liever een planner in vaste dienst?

Laat ThuiszorgPlanners jouw wervingsproces overnemen

Als verantwoordelijke voor het aannamebeleid binnen jouw organisatie ben je wellicht bekend met de uitdagingen rondom het aannemen van planners. Sta je voor een muur als het gaat om het vinden van de juiste mensen met de juiste vaardigheden? Bij ThuiszorgPlanners begrijpen we dat maar al te goed. Met ruim vijf jaar ervaring zijn wij een specialist op het gebied van het werven van zorgplanners.

Waarom ThuiszorgPlanners?

Onze planners zorgen voor continuïteit

Direct beschikbaar

Met meer 90 ervaren planners matchen wij snel de juiste planner met jouw organisatie.

Gelijk productief

Nieuwe planners worden door ons opgeleid en zijn daardoor gelijk productief.

SNA-gecertificeerd

Dit keurmerk verzekert jou dat ThuiszorgPlanners voldoet aan de arbeidswet.
Testimonials

Dit vinden onze klanten

Kayleigh heeft de plan-activiteiten binnen STMG Ondersteuning Thuis snel en adequaat opgepakt
Vanwege een vacatureoverbrugging, in combinatie met professionalisering van de backoffice van Ondersteuning Thuis, hebben we ThuiszorgPlanners gevraagd een planner bij ons te detacheren. Dat is Kayleigh geworden. In zeer korte tijd is zij een gewaardeerde collega geworden binnen ons backoffice team. We werken bij STMG met een eigen systeem en Kayleigh was bij aanvang niet bekend met huishoudelijke ondersteuning, maar na een korte inwerkperiode draaide ze de planning op een manier waar we heel erg blij mee zijn. Mocht het in de toekomst weer eens nodig zijn, dan komen we graag terug bij ThuiszorgPlanners (en zo mogelijk bij Kayleigh) om ons weer uit de brand te helpen!
Edwin van Weert
Thuis bij STMG
Caroline is heel nuchter, dat is fijn!
Caroline is begin 2022 bij de Raphaëlstichting komen werken na uitval van een andere planner. In het begin was Caroline vooral een troubleshooter van de dag. De persoon die ze verving zou langer afwezig blijven, dus kreeg Caroline meer werkzaamheden en werd haar contract verlengd. Caroline had al planervaring vanuit een vorige baan. Daarnaast is ze heel nuchter en kan ze overstijgend denken; dat is fijn! Als er nog eens een plantekort zou ontstaan, dan zouden we zeker terugkomen bij ThuiszorgPlanners. Het is ons erg goed bevallen!
Jannet Groenewold
Raphaëlstichting
Raphaelstichting