Over Ons

Planners met passie voor de thuiszorg

ThuiszorgPlanners is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie met enthousiaste en kundige planners. Wij vallen in als je tegen capaciteitsproblemen aanloopt. Denk aan langdurige ziekte, vakanties of bij pieken in het werk. Als dat is opgelost, dan laten wij de geoptimaliseerde situatie achter en vervolgen wij onze weg naar een volgende uitdaging. Wij focussen ons volledig op bedrijfsvoering, plannen en roosteren bij thuiszorg- en intramurale ouderenzorginstellingen. Wij zijn ervan overtuigd dat het die aandacht verdient. Een goede planning = goede zorg.
ThuiszorgPlanners
ThuiszorgPlanners
ThuiszorgPlanners
ThuiszorgPlanners
ThuiszorgPlanners
Wat wij doen

Plannen met passie

Heb je tijdelijk een extra plankracht nodig? Worstel je met de vakantieplanning? Of wil je graag wat extra hulp met het opzetten van een nieuw plansysteem? Wij hebben enthousiaste experts in huis om jouw planning ‘back on track’ te krijgen.

Flexibele planners met hart voor de thuiszorg en intramurale ouderenzorg

Soms kan je met je handen in het haar zitten. Medewerkers gaan met vakantie, vallen uit, of de werkdruk ligt onverwacht hoog. Dan is het fijn om te weten dat je terug kan vallen op de tijdelijke plankracht van ThuiszorgPlanners. Ervaren roosteraars die doorlopend door ons opgeleid worden en weten hoe zij om moeten gaan met wetgeving, flexpool en diverse softwaresystemen. Altijd professioneel en passend bij jouw uitdaging.

Jouw planning en processen: optimaal en kostenefficiënt

Hoe ziet jouw planproces eruit? Wij merken dat er vaak nog kansen zijn om de planning, kosten en processen te optimaliseren. Onze ervaren planners kennen de financieringsstromen in de thuiszorg en ouderenzorg van binnen en van buiten. We weten hoe die zorg optimaal in software wordt vastgelegd en gefactureerd. We helpen graag om dit ook voor jou duurzaam in te richten.

Kennisboost voor jouw plankrachten

Als je zelf mensen in dienst hebt die voor nu en later de roosters moeten verzorgen, dan wil je hen hiervoor goed opleiden. Wij hebben de kennis in huis en dragen dit graag over op jouw plankrachten. Denk aan het optimaal gebruiken van planningssoftware, inzetten van een flexpool en zzp’ers en het verbeteren van de bedrijfsvoering.

Over ons

Behind the scenes

Onze planners zijn natuurlijk de belangrijkste factor binnen ThuiszorgPlanners. Maar wie zorgt dat deze planners naar jouw locatie komen? Wie krijg je aan de lijn als je ons belt? Even voorstellen.
Morrison Lesger
Directeur
Erik Braun
Directeur
Onze klanten

Bekijk wie je voorging

Steeds meer thuiszorg- en intramurale ouderenzorginstellingen weten ons te vinden. Een greep uit onze klanten:
ThuiszorgPlanners
ThuiszorgPlanners
ThuiszorgPlanners
ThuiszorgPlanners
ThuiszorgPlanners
ThuiszorgPlanners
ThuiszorgPlanners
ThuiszorgPlanners
ThuiszorgPlanners
ThuiszorgPlanners
ThuiszorgPlanners