Zorgplanner Worden

Join the family!

Als thuiszorg- of intramurale ouderenzorginstellingen ons om hulp vragen bij onderbezetting op de planafdeling, dan stropen wij onze mouwen alvast op. We duiken in de organisatie en zorgen dat de planning geoptimaliseerd wordt. We hebben hart voor de zorg en zijn vooral: ‘Proud to be a Planner’. Bekijk de vacatures hieronder.

Heb je een vraag?

vacatures

Sluit je bij ons aan

Ben je enthousiast geworden en klaar om als planner aan de slag te gaan? Leuk!
We maken graag kennis. Kijk hieronder naar de openstaande vacatures en solliciteer.

Wil je liever nog wat meer informatie over het bedrijf en je toekomstige collega's? Scroll dan nog iets verder naar beneden.
A DAY IN THE LIFE OF A PLANNER

Dit ga je doen

Plannen in de zorg is nooit saai! Met jouw plankracht zorg je dat zorgpersoneel beter ingezet wordt en systemen efficiënter gebruikt worden. Wij zorgen er op onze beurt voor dat je in een warm bad terecht komt én iedere dag waardevolle ervaringen en kennis meekrijgt. Iedere dag is anders.

Benieuwd wat onze planners vinden van hun baan en hoe het is om bij ThuiszorgPlanners te werken? Bekijk dan de video hiernaast.

 

Proud to be a Planner

Divers team met veel doorgroeimogelijkheden

Onze planners zitten door heel Nederland, waar ze in hun eigen regio met veel plezier meehelpen de planning in de zorg te verbeteren. Werken als gedetacheerde houdt in dat je op tijdelijke basis aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers, terwijl je bij ons in dienst bent. Je helpt bij de opdrachtgever de planning op orde te krijgen en na een tijdje laat je het netjes achter en ga je naar de volgende klant.

Vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuid-Oost, werken we aan het contact met klanten en collega’s, het plaatsen van planners bij de juiste opdrachtgever, het vinden van nieuwe planners én natuurlijk het organiseren van leuke uitjes en trainingen.

 

Onze planners

Waarom werken bij ThuiszorgPlanners

ThuiszorgPlanners is een jong en snelgroeiend detacheringsbureau die ambitieuze planners plaatst bij thuiszorg- en intramurale ouderenzorginstellingen. Binnen onze organisatie krijgen enthousiaste planners de kans om te groeien en zich te ontplooien.

Goed salaris en arbeidsvoorwaarden
Training, opleiding en groeimogelijkheden
Een gezellig team en leuke uitjes
Afwisselende baan die nooit verveelt
Informele sfeer en open cultuur
Heb je vragen?

Stel ze aan onze recruiter

Je kunt laagdrempelig een afspraak met onze recruiter Ruben aanvragen en hem al je vragen stellen!
Maak direct een afspraak met Ruben
Een greep uit onze opdrachtgevers

Werk jij binnenkort voor...

We hebben opdrachtgevers door het hele land. Planners worden vanuit hun woonplaats gematcht aan een opdracht bij een organisatie binnen de afgesproken reistijd van een uur.  Om je een indruk te geven, delen we hiernaast een aantal namen van onze opdrachtgevers. 

over ons

Jouw toekomstige collega's

Plannen is een prachtig vak. We zorgen samen voor een optimaal rooster binnen de thuiszorg en intramurale ouderenzorg. Je werkt steeds voor een andere klant, maar staat nooit alleen. Dit team staat altijd voor elkaar klaar.
Morrison Lesger
Directeur
Erik Braun
Directeur
Tiffany Finsy
Recruiter
Irene Teunissen
Planner
Karen de Vos
Planner
Dianne Ummels
Planner
Serena Schaegen
Planner
Eva Wurara
Planner
Jim Heemskerk
Senior planner
Jildau Kingma
Planner
Dennis Dikkers
Manager
Linda Beuling
HR medewerker
Mandy Jansen
Planner
Jackelien Aardema-Jonker
Planner
Joey Schurink
Planner
Colin Oudenaarden
Planner
Nelke van Ommen-Simons
Planner
Tony van Beijnen
Manager