Personeelsplanning

Ga voor een optimale inzet van medewerkers

Wie draait welke dienst en wanneer is de medewerker vrij?
Hoe krijg je het personeelsbestand mee met uitdagingen?
Hoe voorkom je overbelasting bij groei van de organisatie?
Hoe ga je om met uitval van zorgpersoneel?
  • Directe en flexibele plan ondersteuning
  • Opzetten van een flexbureau
  • Implementatie van een nieuw systeem
Snelle hulp op jouw planafdeling

Onze planners en WFM specialisten zijn direct inzetbaar

Met onze tijdelijke expertise en ondersteuning ga jij voor een stevig fundament voor de toekomst.

Snelle service

Via ThuiszorgPlanners kan er snel een geschikte planner jouw afdeling komen versterken.

Meer dan alleen plannen

Naast plannen ondersteunt ThuiszorgPlanners ook bij onder andere het opzetten van een flexbureau of capaciteitsplanning.

Opleiding

Door de opleiding van ThuiszorgPlanners zijn alle planners zeer professioneel en op de hoogte van alle wet en regelgevingen.

Laat ThuiszorgPlanners je helpen

Een tijdelijke planner richt zich op één of meerdere planningstaken / vraagstukken. Deze stap helpt je praktisch verder én zorgt voor een toekomst proof situatie, waardoor een interim inzet voor de planning niet meer nodig is.
Plan een adviesgesprek in

De ervaring van Kim zorgde ervoor dat ze snel productief was
Het contact en inwerken verliep vanaf het begin vlot. Planner Kim had al ruime ervaring door eerdere opdrachten en dat heeft zeker geholpen. Ik bespeur dat ze het jammer vindt dat ze binnenkort alweer moet gaan. Kim werkte parttime, maar was wel 5 dagen beschikbaar. Daarnaast heeft ThuiszorgPlanners meegekeken in onze systemen. Wat zijn de zon- en schaduwkanten van de verschillende systemen? En welke soorten roosters zijn er eigenlijk? Het fijne aan Kim is dat ze meedenkt met hoe de dingen nu verlopen en hoe het beter kan. Daarom zouden we ThuiszorgPlanners ook zeker aan andere zorginstellingen aanraden!
Pim Pijpelink
Cleijenborch
Cleijenborch
Lornange Martina matcht goed met onze organisatie
Het is heel prettig samenwerken met Lornange. Ze is straight forward, eerlijk en duidelijk. Ze laat zich niet snel van haar stuk brengen en dat is een belangrijke eigenschap in deze tijd, waarin planningen voortdurend omgegooid worden. Ze werkt op dit moment voor meerdere woonzorgmanagers, en via deze managers voor verschillende zorgeenheden. Dat doet ze heel goed. Het is een hele goede match geweest met onze organisatie en daarom hebben we het contract verlengd. Op basis van deze ervaring, zullen we in de toekomst zeker weer ThuiszorgPlanners inschakelen als we een planner nodig hebben.
Nunzio Totaro
De Zellingen
zellingen