Werving & Selectie

Binnen no-time een geschikte planner

Ervaar je moeite met het vervullen van jouw vacature? Heeft de perfecte kandidaat zich nog niet aangediend? Of heb je liever een planner in vaste dienst in plaats van op interim basis?
  • Profiteer van onze kennis
  • Toegang tot ons brede netwerk
  • No cure no pay
  • Snel geschikte kandidaten
Krijg jij maar niet die plan gerelateerde vacature vervuld?

Wij zorgen voor de ideale kandidaat

Denk bijvoorbeeld aan een planner, manager plan en flex óf medisch secretaresse.

Profiel bepalen

We beginnen met een persoonlijk intakegesprek om het ideale functieprofiel voor jouw organisatie te bepalen.

Werving en selectie

Met het besproken profiel gaan we op zoek en selecteren wij zorgvuldig gekwalificeerde kandidaten die perfect bij jouw organisatie passen.

Kandidaat aanstellen

Nadat wij een of meerdere geschikte kandidaten voor jouw organisatie hebben gevonden, ben jij aan zet voor de definitieve keuze.

Samen vinden we de perfecte match

Als verantwoordelijke voor het aannamebeleid binnen jouw organisatie ben je wellicht bekend met de uitdagingen rondom het aannemen van planners. Sta je voor een muur als het gaat om het vinden van de juiste mensen met de juiste vaardigheden? Bij ThuiszorgPlanners begrijpen we dat maar al te goed. Met ruim vijf jaar ervaring zijn wij een specialist op het gebied van het werven van zorgplanners.
Plan een gesprek in

Kayleigh heeft de plan-activiteiten binnen STMG Ondersteuning Thuis snel en adequaat opgepakt
Vanwege een vacatureoverbrugging, in combinatie met professionalisering van de backoffice van Ondersteuning Thuis, hebben we ThuiszorgPlanners gevraagd een planner bij ons te detacheren. Dat is Kayleigh geworden. In zeer korte tijd is zij een gewaardeerde collega geworden binnen ons backoffice team. We werken bij STMG met een eigen systeem en Kayleigh was bij aanvang niet bekend met huishoudelijke ondersteuning, maar na een korte inwerkperiode draaide ze de planning op een manier waar we heel erg blij mee zijn. Mocht het in de toekomst weer eens nodig zijn, dan komen we graag terug bij ThuiszorgPlanners (en zo mogelijk bij Kayleigh) om ons weer uit de brand te helpen!
Edwin van Weert
Thuis bij STMG
Grote complimenten voor Jeantine
Een fijne communicatie en goede planners, dat is wat ThuiszorgPlanners ons heeft gebracht. Daarbij is de aangename prijs natuurlijk mooi meegenomen. Bij gebrek aan planners gingen we op zoek naar versterking. Zo kwamen we bij ThuiszorgPlanners terecht. ThuiszorgPlanners heeft ons al drie planners gegeven waar we enorm tevreden over zijn. De training die de planners vooraf vanuit ThuiszorgPlanners krijgen zorgt ervoor dat wij nieuwe collega’s niet meer hoeven in te werken. Natuurlijk moeten we ze wel een beetje wegwijs maken in de organisatie, maar het plansysteem kennen ze al! Ik zou ThuiszorgPlanners zeker aanraden. Sterker nog, ik heb het nummer van Jeantine al bij mijn collega’s neergelegd.
Ilona Jonker
ViVa! Zorggroep
ViVa! Zorggroep logo