Zorgplanner nodig

Voor thuiszorg, WMO of intramuraal

Direct beschikbaar, productief en met hart voor jouw zorgmedewerkers
  • Direct een zorgplanner nodig?
  • Is jouw planner ziek of met verlof?
  • Een planner met ervaring in de zorg?

Wat als je zorgplanner ziek wordt, met zwangerschapsverlof gaat of ontslag neemt? Als er geen vervanging klaarstaat, komt de continuïteit van de zorg in gevaar. Hoewel je er natuurlijk alles aan doet om dit te voorkomen, kan het toch zo zijn dat je snel een zorgplanner nodig hebt. Iemand die zorgt dat alles blijft draaien. Een planner die je niet in hoeft te werken, maar die gelijk weet waar hij/zij moet beginnen.

Daar zorgt ThuiszorgPlanners voor. Wij detacheren professionele planners in de thuiszorg, WMO en de intramurale ouderenzorg. Stuk voor stuk persoonlijk opgeleid, zodat inwerken praktisch overbodig is. Zo ben je snel uit de brand en ontstaat er lucht om te zoeken naar een permanente oplossing.

Snel een ervaren zorgplanner op locatie

Met hart voor de zorg

Plannen met passie

Met onze tijdelijke krachten is jouw planning weer netjes op orde. Direct beschikbaar, snel productief en met hart voor jouw zorgmedewerkers.

Flexibele planners met hart voor de thuiszorg

Onze tijdelijke krachten helpen jouw thuiszorgorganisatie met een efficiënte en overzichtelijke planning. De zorgplanner gaat direct aan de slag, is snel productief en zorgt dat het team op een fijne manier wordt ingeroosterd. Je bent ervan verzekerd dat onze planners kennis hebben van plannen, efficiënte routes, relevante wetgeving, inzet van de flexpool en softwaresystemen zoals Nedap Ons.

Proactieve planners voor intramurale zorginstellingen

Onze tijdelijke planner kent de uitdagingen van de intramurale zorg en pakt de planning hiervan snel op. Met oog voor de cliënt én je zorgmedewerkers. Inwerken is niet nodig, want de planner weet hoe hij effectief roostert in softwaresystemen zoals Nedap Ons. En dat is fijn, want zo is de druk van de ketel en kun jij verder met het zoeken van permanente vervanging.

Zorgzame planners voor de huishoudelijke hulp

Onze tijdelijke krachten kennen de processen in de WMO en helpen jouw organisatie zo met een efficiënte planning. De zorgplanner gaat direct aan de slag, is snel productief en zorgt dat het team op een fijne manier wordt ingeroosterd. Je bent ervan verzekerd dat onze planners kennis hebben van onder meer plannen, relevante wetgeving, inzet van de flexpool en softwaresystemen zoals Nedap Ons.

Liever een planner in vaste dienst?

Laat ThuiszorgPlanners jouw wervingsproces overnemen

Als verantwoordelijke voor het aannamebeleid binnen jouw organisatie ben je wellicht bekend met de uitdagingen rondom het aannemen van planners. Sta je voor een muur als het gaat om het vinden van de juiste mensen met de juiste vaardigheden? Bij ThuiszorgPlanners begrijpen we dat maar al te goed. Met ruim vijf jaar ervaring zijn wij een specialist op het gebied van het werven van zorgplanners.

 

Brochure

Oplossing voor jouw plannerstekort

Is jouw planner ziek, zwanger of heeft hij/zij ontslag genomen? In deze brochure delen we de oplossing voor wanneer jouw organisatie planners tekort komt.
Download brochure
WAAROM THUISZORGPLANNERS?

Onze planners zorgen voor continuïteit

Direct beschikbaar

Met meer dan 150 ervaren zorgplanners matchen wij snel de juiste planner met jouw organisatie.

Gelijk productief

Nieuwe zorgplanners worden door ons opgeleid en zijn daardoor gelijk productief.

SNA-gecertificeerd

Dit keurmerk verzekert jou dat ThuiszorgPlanners voldoet aan de arbeidswet.

Colin gaat net die stap verder
Colin Oudenaarden is een zeer fijne collega. En dan druk ik me nog zacht uit. Hij heeft bewezen betrouwbaar te zijn, adequaat te reageren op onverwachte gebeurtenissen en is een empathische collega. Je hebt planners die zich alleen richten op de planning, maar Colin gaat een stap verder. Hij duikt diep het systeem in om verbanden en details te achterhalen en lekkages te signaleren. Echt een verrijking voor Hilverzorg.
Jos Engelbertink
Hilverzorg
Hilverzorg
Irene is enorm open en een communicatief vaardige planner
De combinatie van de zomermaanden, een nieuw planbureau, een nieuw plansysteem en veel invallers zorgde voor een chaotische situatie bij Innoforte. Op LinkedIn was ik al gelinkt met twee heren van ThuiszorgPlanners, via hen stond al redelijk snel Irene bij ons op de stoep. We zijn heel blij met de aanwezigheid van Irene. Ze is amicaal, collegiaal en altijd bereid om extra te werken. Het is heel knap hoe Irene het voor elkaar heeft gekregen om zo snel haar draai te vinden bij ons.
M.R. (teamleider)
Innoforte Velp
innoforte