GHZPlanner nodig

Voor de gehandicaptenzorg

Direct beschikbaar, productief en met hart voor jouw zorgmedewerkers
  • Direct een GHZ planner nodig?
  • Een planner met ervaring in de gehandicaptenzorg?
  • Een planner met kennis van de GHZ plansystemen?

Wat als je gehandicaptenzorgplanner ontslag neemt, met zwangerschapsverlof gaat of ziek wordt? Zeker in deze tijd is het lastig om direct vervanging te vinden. Want de planning is belangrijk voor de continuïteit van de zorg. Dan heb je snel een planner nodig die zorgt dat alles blijft draaien. Een planner die je niet in hoeft te werken, maar die gelijk weet waar hij/zij moet beginnen.

Daar zorgt GHZPlanners voor. Wij detacheren professionele planners in de gehandicaptenzorg. Stuk voor stuk goed opgeleid, zodat inwerken praktisch overbodig is. Zo ben je snel uit de brand en ontstaat er lucht om te zoeken naar een permanente oplossing.

Snel een ervaren zorgplanner op locatie

Met hart voor de GHZ-zorg

Plannen met passie

Met onze tijdelijke krachten is jouw planning weer netjes op orde. Direct beschikbaar, snel productief en met hart voor jouw zorgmedewerkers.

Flexibele planners met hart voor GHZ

Onze tijdelijke krachten zorgen in jouw GHZ-organisatie voor een efficiënte en overzichtelijke planning. De planner gaat direct aan de slag, is snel productief en zorgt dat het team op een fijne manier wordt ingeroosterd. Je bent ervan verzekerd dat onze planners kennis hebben van plannen,  relevante wetgeving, inzet van de flexpool en softwaresystemen zoals Ortec, SDB, Intus en Nedap Ons.

Verbeteringen doorvoeren in de planning

Onze planner brengt de planning op orde en leert jouw organisatie kennen. Deze ervaringen met jouw organisatie leveren structurele verbeteringen in de planning op. Dit zijn bijvoorbeeld optimalisaties in het plansysteem, voorspellingen (bruto-netto berekeningen) voor de formatie, een cyclisch rooster, inrichting van de flexpool of het maken van een basisrooster. Ook helpt onze planner bij het inwerken en trainen van bestaande of nieuwe vaste planners.

Tijd voor de overdracht?

Is het tijd voor de overdracht naar een nieuwe (vaste) planner? Dan delen we graag onze kennis en ervaringen met jouw organisatie en medewerkers. Denk aan het beter leren gebruiken van plansystemen. We stellen ons daarbij liever niet op als trainer of adviseur, maar als collega en vraagbaak.

Advies over centraal of decentraal plannen

Zelfplannend team?

Plan je idealiter centraal of decentraal? Dat is een vraag die ons bij GHZPlanners vaak gesteld wordt. Het antwoord verschilt natuurlijk per organisatie, maar over het algemeen is centraal plannen (door specifieke planners) een prettigere optie voor de organisatie en het team dan decentraal plannen (door de verzorgenden zelf). Waarom dit zo is en in welke gevallen decentraal plannen wel kan passen, bespreken we graag. Plan daarvoor een adviesgesprek met ons in.

Waarom GHZPlanners?

Onze planners zorgen voor continuïteit

Direct beschikbaar

Met meer 90 ervaren planners matchen wij snel de juiste planner met jouw organisatie.

Gelijk productief

Nieuwe planners worden door ons opgeleid en zijn daardoor gelijk productief.

SNA-gecertificeerd

Dit keurmerk verzekert jou dat GHZPlanners voldoet aan de arbeidswet.
Testimonials

Dit vinden onze klanten

In deze krappe arbeidsmarkt blijft ThuiszorgPlanners reëel
We zijn gestart met een planbureau maar kwamen erachter dat het lastig is om vaste krachten te vinden. Via LinkedIn zijn we bij ThuiszorgPlanners terecht gekomen. Zij konden ons helpen aan ervaren en deskundige planners, waaronder Marleen Mulder. Marleen is heel enthousiast, doelgericht en heeft de wil om haar werk goed te doen. Inwerken was niet nodig. Of we ThuiszorgPlanners nogmaals zouden inschakelen? Zeker! In deze krappe arbeidsmarkt blijft ThuiszorgPlanners reëel. Kwaliteit staat bovenaan
Angelique Hartenhof
Rijnwaal
Rijnwaal Logo
Colin gaat net die stap verder
Colin Oudenaarden is een zeer fijne collega. En dan druk ik me nog zacht uit. Hij heeft bewezen betrouwbaar te zijn, adequaat te reageren op onverwachte gebeurtenissen en is een empathische collega. Je hebt planners die zich alleen richten op de planning, maar Colin gaat een stap verder. Hij duikt diep het systeem in om verbanden en details te achterhalen en lekkages te signaleren. Echt een verrijking voor Hilverzorg.
Jos Engelbertink
Hilverzorg
Hilverzorg