Kenniscentrum

Masterclass: Jezelf profileren als planner

Terugkijken:

Masterclass: Cyclisch roosteren

4 juni 2024 | 14.00 – 15.00 uur

Als planner houd je van puzzels oplossen. Je wilt een fijne baan creëren voor je zorgcollega’s en werkt hard om de planning zo optimaal mogelijk te maken. Aan het einde van de dag ben jij verantwoordelijk voor een complete planning en word jij op je vingers getikt als de planning niet rond is.

Om dit goed te doen, is het belangrijk dat je jezelf zichtbaar maakt, zowel richting de medewerkers als richting het management. Als je dit niet doet, dan komt het voor dat je niet overal van op de hoogte bent. Collega’s geven wijzigingen niet of niet op tijd door. Managers laten pas laat weten dat de formatie wijzigt. En jouw planning is de dupe.

Goede samenwerkingen met hen is voor jou als planner van groot belang om je werk goed uit te kunnen voeren. Daarom moeten ze jou als planner weten te vinden.

Om alle zorgplanners in het land hier mee te helpen, geven wij op 4 juni om 14:00 een masterclass: “Jezelf profileren als planner”. Jim Heemskerk neemt je samen met onze wijzen planners uit het Oosten (alle wijzen komen uit het Oosten, niet waar?) Rianne ten Hove en Annelies Wibier mee in alle aspecten van het profileren als planner. We zullen je onder andere voorbeelden en tips uit de praktijk meegeven, we gaan het hebben over jouw taken en verantwoordelijkheden, het contact met het management en de medewerkers en vertellen je alle belangrijke competenties die een planner bezit!

Kortom, wil jij weten hoe jij je als een echte plan professional kan profileren? Schrijf je dan nu in voor de masterclass van 4 juni!

Dit komt aan bod:

  • Ervaringen van Rianne, Annelies en Jim uit de praktijk
  • Jouw taken en verantwoordelijkheden als planner
  • Het contact met het management
  • Het contact met de medewerkers
  • De belangrijkste competenties voor een planner
Artikel geschreven door
Gerelateerd
Kenniscentrum