ZiekenhuisPlanner nodig

Voor de ziekenhuiszorg

Direct beschikbaar, productief en met hart voor jouw zorgmedewerkers
  • Snel een ziekenhuisplanner nodig?
  • Een planner met ervaring in ziekenhuizen?
  • Een planner met kennis van jouw plansysteem?

Wat als je ziekenhuisplanner ontslag neemt, met zwangerschapsverlof gaat of ziek wordt? Zeker in deze tijd is het lastig om direct vervanging te vinden. Want de planning is belangrijk voor de continuïteit van de zorg. Dan heb je snel een planner nodig die zorgt dat alles blijft draaien. Een planner die je niet in hoeft te werken, maar die gelijk weet waar hij/zij moet beginnen.

Daar zorgt ZiekenhuisPlanners voor. Wij detacheren professionele planners bij ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra. Zowel tijdelijk als voor de lange termijn. Stuk voor stuk goed opgeleid, zodat inwerken praktisch overbodig is. Onze zorgplanners laten de zorg zo soepel mogelijk verlopen en bieden ondersteuning daar waar mogelijk.

Snel een ervaren ziekenhuisplanner op locatie

Met hart voor de GHZ-zorg

Plannen met passie

Met onze tijdelijke krachten is jouw planning weer netjes op orde. Direct beschikbaar, snel productief en met hart voor jouw zorgmedewerkers.

Flexibele planners met focus op ziekenhuiszorg

Een herkenbare situatie? Planners vallen onverwacht uit, zijn langdurig ziek of een vacature wordt niet ingevuld, waardoor de continuïteit niet meer wordt geborgd. Vervolgens nemen zorgprofessionals of leidinggevenden zelf de verantwoordelijkheid om vervanging te zoeken en het rooster up-to-date te houden. Kostbare tijd die je bij voorkeur besteedt aan zorgtaken. Op onder andere deze momenten staat ZiekenhuisPlanners graag voor je klaar!

Onze tijdelijke krachten zorgen in jouw ziekenhuis voor een efficiënte en overzichtelijke planning. De planner gaat direct aan de slag, is snel productief en zorgt dat het team op een fijne manier wordt ingeroosterd. Je bent ervan verzekerd dat onze planners kennis hebben van plannen, basisroosters, cyclisch roosteren, relevante wetgeving en softwaresystemen zoals Ortec, HiX, Epic, SDB en Intus.

Planning en processen: optimaal en kostenefficiënt

Onze eerste opdracht is eigenlijk altijd om ervoor te zorgen dat patiëntenzorg doorgaat. We zien veel organisaties en systemen, waardoor we ook kunnen helpen om het (plan-)werk makkelijker te maken, systemen beter te gebruiken, gezonder te roosteren, professionals beter in te zetten of patiëntenplanning te optimaliseren.

De juiste kennis voor jouw planners

We delen graag onze kennis die we opdoen in andere projecten, bijvoorbeeld onze kennis van het beter gebruik van plansystemen. We stellen ons niet op als trainer of adviseur, maar veel liever als collega en vraagbaak.

Advies over centraal of decentraal plannen

Zelfplannend team?

Plan je idealiter centraal of decentraal? Dat is een vraag die ons bij ZiekenhuisPlanners vaak gesteld wordt. Het antwoord verschilt natuurlijk per organisatie, maar over het algemeen is centraal plannen (door specifieke planners) een prettigere optie voor de organisatie en het team dan decentraal plannen (door de verzorgenden zelf). Waarom dit zo is en in welke gevallen decentraal plannen wel kan passen, bespreken we graag. Plan daarvoor een adviesgesprek met ons in.

Waarom ZiekenhuisPlanners?

Onze planners zorgen voor continuïteit

Direct beschikbaar

Met meer 130 ervaren planners matchen wij snel de juiste planner met jouw organisatie.

Gelijk productief

Nieuwe planners worden door ons opgeleid en zijn daardoor gelijk productief.

SNA-gecertificeerd

Dit keurmerk verzekert jou dat ZiekenhuisPlanners voldoet aan de arbeidswet.
Testimonials

Dit vinden onze klanten

Mandy en Nicolien zijn het ideale duo voor de capaciteitsplanning
Bij Zorgpartners hadden we een acuut probleem. Heel kort achter elkaar vielen 2 van mijn vaste planners langdurig uit. We hadden aanvulling nodig om de continuïteit van de planning te bewaken. Bij een vorige werkgever had ik al een capaciteitsplanner ingezet van ThuiszorgPlanners en daar was ik tevreden over. Daarom heb ik Tony gebeld en gelukkig had hij Mandy op korte termijn beschikbaar voor ons. Tegelijkertijd werd Nicolien opgeleid tot planner en is zij de eerste maand op onze werkvloer verder ingewerkt en opgeleid. Daarna is Nicolien mijn team planners volwaardig gaan ondersteunen. We zijn erg tevreden en hebben de inzet van beide planners verlengd. Mandy en Nicolien leveren een waardevolle bijdrage aan de continuïteit van onze planningsafdeling.
Erwin Ruedisueli
Zorgpartners
Zorgpartners
Caroline is heel nuchter, dat is fijn!
Caroline is begin 2022 bij de Raphaëlstichting komen werken na uitval van een andere planner. In het begin was Caroline vooral een troubleshooter van de dag. De persoon die ze verving zou langer afwezig blijven, dus kreeg Caroline meer werkzaamheden en werd haar contract verlengd. Caroline had al planervaring vanuit een vorige baan. Daarnaast is ze heel nuchter en kan ze overstijgend denken; dat is fijn! Als er nog eens een plantekort zou ontstaan, dan zouden we zeker terugkomen bij ThuiszorgPlanners. Het is ons erg goed bevallen!
Jannet Groenewold
Raphaëlstichting
Raphaelstichting