ZiekenhuisPlanner nodig

Voor de ziekenhuiszorg

Direct beschikbaar, productief en met hart voor jouw zorgmedewerkers
  • Snel een ziekenhuisplanner nodig?
  • Een planner met ervaring in ziekenhuizen?
  • Een planner met kennis van jouw plansysteem?

Wat als je ziekenhuisplanner ontslag neemt, met zwangerschapsverlof gaat of ziek wordt? Zeker in deze tijd is het lastig om direct vervanging te vinden. Want de planning is belangrijk voor de continuïteit van de zorg. Dan heb je snel een planner nodig die zorgt dat alles blijft draaien. Een planner die je niet in hoeft te werken, maar die gelijk weet waar hij/zij moet beginnen.

Daar zorgt ZiekenhuisPlanners voor. Wij detacheren professionele planners bij ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra. Zowel tijdelijk als voor de lange termijn. Stuk voor stuk goed opgeleid, zodat inwerken praktisch overbodig is. Onze zorgplanners laten de zorg zo soepel mogelijk verlopen en bieden ondersteuning daar waar mogelijk.

Snel een ervaren ziekenhuisplanner op locatie

Met hart voor de GHZ-zorg

Plannen met passie

Met onze tijdelijke krachten is jouw planning weer netjes op orde. Direct beschikbaar, snel productief en met hart voor jouw zorgmedewerkers.

Flexibele planners met focus op ziekenhuiszorg

Een herkenbare situatie? Planners vallen onverwacht uit, zijn langdurig ziek of een vacature wordt niet ingevuld, waardoor de continuïteit niet meer wordt geborgd. Vervolgens nemen zorgprofessionals of leidinggevenden zelf de verantwoordelijkheid om vervanging te zoeken en het rooster up-to-date te houden. Kostbare tijd die je bij voorkeur besteedt aan zorgtaken. Op onder andere deze momenten staat ZiekenhuisPlanners graag voor je klaar!

Onze tijdelijke krachten zorgen in jouw ziekenhuis voor een efficiënte en overzichtelijke planning. De planner gaat direct aan de slag, is snel productief en zorgt dat het team op een fijne manier wordt ingeroosterd. Je bent ervan verzekerd dat onze planners kennis hebben van plannen, basisroosters, cyclisch roosteren, relevante wetgeving en softwaresystemen zoals Ortec, HiX, Epic, SDB en Intus.

Planning en processen: optimaal en kostenefficiënt

Onze eerste opdracht is eigenlijk altijd om ervoor te zorgen dat patiëntenzorg doorgaat. We zien veel organisaties en systemen, waardoor we ook kunnen helpen om het (plan-)werk makkelijker te maken, systemen beter te gebruiken, gezonder te roosteren, professionals beter in te zetten of patiëntenplanning te optimaliseren.

De juiste kennis voor jouw planners

We delen graag onze kennis die we opdoen in andere projecten, bijvoorbeeld onze kennis van het beter gebruik van plansystemen. We stellen ons niet op als trainer of adviseur, maar veel liever als collega en vraagbaak.

Advies over centraal of decentraal plannen

Zelfplannend team?

Plan je idealiter centraal of decentraal? Dat is een vraag die ons bij ZiekenhuisPlanners vaak gesteld wordt. Het antwoord verschilt natuurlijk per organisatie, maar over het algemeen is centraal plannen (door specifieke planners) een prettigere optie voor de organisatie en het team dan decentraal plannen (door de verzorgenden zelf). Waarom dit zo is en in welke gevallen decentraal plannen wel kan passen, bespreken we graag. Plan daarvoor een adviesgesprek met ons in.

Waarom ZiekenhuisPlanners?

Onze planners zorgen voor continuïteit

Direct beschikbaar

Met meer 130 ervaren planners matchen wij snel de juiste planner met jouw organisatie.

Gelijk productief

Nieuwe planners worden door ons opgeleid en zijn daardoor gelijk productief.

SNA-gecertificeerd

Dit keurmerk verzekert jou dat ZiekenhuisPlanners voldoet aan de arbeidswet.
Testimonials

Dit vinden onze klanten

Danny zorgt dat onze wijkteams en -managers gewoon hun eigen werk konden blijven doen!
Danny Ultee is sinds begin 2020 bij Zorg in de Wijk werkzaam als planner en kenniswerker van het integrale planproces. Hij is bij ons aan de slag gegaan in een periode dat Cordaan Zorg in de Wijk de omslag maakte naar centrale/professionele planners. We kregen die functie een tijd lang niet goed ingevuld. Danny heeft de rol van planner voor verschillende teams goed vervuld. Hierbij stond bij hem goede communicatie met managers, teams en cliënten voorop. Hij had overzicht, beheerste het spel van geven en nemen, had oog voor verbeteringen en was vasthoudend. Wij zijn hem zeer dankbaar voor zijn inzet de afgelopen periode. In het vervolg vraag ik zeker ThuiszorgPlanners om te helpen als we klem komen te zitten op onze planning!
Colin gaat net die stap verder
Colin Oudenaarden is een zeer fijne collega. En dan druk ik me nog zacht uit. Hij heeft bewezen betrouwbaar te zijn, adequaat te reageren op onverwachte gebeurtenissen en is een empathische collega. Je hebt planners die zich alleen richten op de planning, maar Colin gaat een stap verder. Hij duikt diep het systeem in om verbanden en details te achterhalen en lekkages te signaleren. Echt een verrijking voor Hilverzorg.
Jos Engelbertink
Hilverzorg
Hilverzorg